Blogger Backgrounds

Thursday, 19 April 2012

TAWARAN BELAJAR

alhamdulillah...alhamdulillah..alhamdulillah...
syukur kepada Allah..
nak tahu kenapa????

kita dah dapat tawaran sambung degree kat UNIKL..
kita dapat course yang kita apply hari tu.
kita sambung course BACHELOR OF BUSINESS TECH.(HONS)IN COMPUTER ENTREPRENEURIAL MANAGEMENT.
macam macam halangan kita dapat sebelum dapat tawaran ini.
fuhhhh,lastly... I GOT  ITTTT!!!!


alhamdulillah,ini hadiah utk ayah kita.
bulan 7 ini daftar masuk.

statement keluar tajuk :

kita nak besday kita best siket dari tahun lepas. *mengada.
kita nak "die" wish utk kita jugak. *tahun lepas lambat wish.
kita nak kawan kawan kita ada dgn kita dan kita tak gado gado time tu.

No comments:

Post a Comment