Blogger Backgrounds

Sunday, 8 April 2012

kenapa buat kita macam ni??

buat awk,

- kenapa awak buat kita macam ni,awak buat kita rasa serba salah tahu tak?
-kenapa awak buat kita rasa mcm tak berguna pun?
kenapa awak tak bincang dgn kita pasal hal itu?
-kenapa awak settle sendiri tanpa pengetahuan kita?
-kita tak boleh tolong awak ke buat hal itu?
kenapa awak buat kita rasa mcm useless nak mati?
-kenapa awak buat kita rasa kita tak layak pun tahu hal itu dari awak?
-kenapa awak mcm nak hiding hal itu dari kita?
-kita tahu kita tak pandai mana pun,tapi atleast bgtau lah kita...
-kita sedih bila awk buat kita mcm ini..
-kadang kdang kita tengok awak jumpa org tu,entah kenapa kita tak tahu apa apa pun..
-lagi sekali kita rasa,kita no function.
-awak kalau tak suka kita dgn awak,cakap aje..kita terima
-jgn lah awk tertekankan emosi kita macam ni?????!!!!!

ps : kita harap semua ini tak berpanjangan. tak sabr nak tamatkan segalanya.

2 comments:

  1. tak ade ape kak,just luahan perasann..hahaa,akak,sory tak join pool party..huhu,sedih tahuu tak,ramai ke yg datang?. ;(

    ReplyDelete