Blogger Backgrounds

Wednesday, 15 February 2012

sob...sobbb...sobbb!..aacheemmmmm...
dengar tak tu..
dah 4 hari kite selsema,mujur lah demam dah kurang banyak banyak
naseb baik juga serangan musuh musuh batuk tak sempat serang
dua hari kite MC,hamekkk kau!..
hari ni dah masuk office dah..yeayy!!.  #rindu officee



hal kedua :

nak cite jugak ,
tak tahu kenapa sekarang kan macam ada KARMA...
kite tak tahu mungkin allah nak tunjuk di dunia lagi kot
kalau kite sakitkan hati org, org akan sakitkan hati kite 2x ganda dari itu..
tp itu yang terjadi sekarang, kite tak de niat nak sakitkan hati sesapa tapi..
hati kite penah sakit sebab org tu and now kite rase die tengah sakit hati dengan kite...
dan lebihhhh lebihhh lak sakit hati die..
mungkinkah ALLAH nak tunjuk kekuasaanNya??..
wallahu'alam....


p/s : kite tak de niat nak sakitkan hati sesapa tapi kalau yang terasa hati mintak maaf byk2,and kadang2 mereka2 yang terasa hati perlu fikir penah tak dieorg sakitkan hati org lain and org tu berdendam dgn si pembuat slah..so no wonder lah kan klu u pun sakit hati lebih lebih,sebab u dah buat org lain sakit hati. #ayat belit belit faham faham sendiri ajelah maksudnye.

No comments:

Post a Comment