Blogger Backgrounds

Saturday, 28 July 2012

sweet 21

assalamualaikum..
menggigil sebenarnya taip entry ni. nak tahu kenapa??
sebab dah lama tak hupdate blog kesayangan yg tak glamer ni.
kali ni pun nak cerita pasal belated besday kite hari tu.
sebelum tu sila wish happy birthday kite yg ke 21 dulu.Sambutannya memang bestlah kan. cuma time tu mood tidak berapa baik tapi masih lagi cuba bermanis muka. Alhamdulillah, sahabat sahabat tersayang yang bersusah payah tolong plan semuanya. Syukur sangat. korang AWESOME okeh! Terima kasih yg luhur dari hati. Sambutan pertama on 8 May 2012 bersama teman tersayang, cuyaa,eyka, yanie zue,kakak2 yg sporting kak yan,kak aida, kak asra and dua tiga org  lagi * maaf lupa nama, di area Subang kalau tak salah restoran tu. *lupa nama lagi.

Kejutan demi kejutan yang aku dapat. Mulanya pepagi ke tengah hari kiteorg g recording utk rancangan BROS di Glenmarie,Shah Alam. okeh kat sana terjumpa Shah Jaszle dan Mon Ryanti as selebrity jemputan utk episod tu. Wahhhh!!! agak minat dgn Shah Jaszle ni, so dpt jumpa n snap snap pic. Shuku Shukeee! Si .cantik Mon pun kite snap tau. hehe.. okeh da lunch bagai rushing ke Damansara nk buat rambut si zue. Afterthat kiteorg nak makan dgn Alyah yg nyanyi lagi Pesananmu and Kisah hati tu, time tu lah suprise celebration tu dibuat. Alhamdulillah,tersangatlah syukur. Kak alyah ada wish birthday kat kite, wink wink,seronok tahuu, even tengah taip ni pun still boleh ingat moment manis itu. Always keep it.gambar masa makan kek and so on memang tak dak lah kan, tak sempat nak snap rasanya, tp afta tu adalah dua tiga keping sempat snap. sila scroll ke bawah dengan lincah. ;)

Second celebration dekat rumah lah kan, kakak kite buat untuk tiga sekali gus. Almaklumlah, kita ni tak penahnya sambut birthday alone,mesti berpartner punya. Anak buah kita si qayum dgn aisyah tu selang sehari aja dari kita, yang si adik same day dgn kite.Jimat cost punya pasal buat serentak. Syukur. Best sebenarnya tau tak sambut besday berpartner ni. *ayat cover sedih.  jemputlah scroll ke bawah lagii... haaa, nampak kan?.... Mueheheheh...

ini pinjam dari abg google,sebab nampak sedap.
big hug from kak alyah. thanks sis.
ini big fan alyah, ini semua paling awesome tahu tak?,limited di pasaran.

happy 21st to me.

birthday 3 serangkai dalam femili kite. Qayum,Aisyah,Atiqah

1 comment: