Blogger Backgrounds

Sunday, 26 February 2012

kelas 302

 pagi pagi lincah lincah berlari berjalan cuma tak lompat aje lagi
terus datang office MARA yang indah dan tak berapa nak permai sgt ni kan,
laju2 jalan punch card sebelom 8.30 pagi,hehe..
then makan donut gemuk hari ini,pas tu bukak fb..OMAIGADDDD
rupanya semalam di grup TAT BENG 1991 ade on comment dgn rerakan lama..
ohhhhh..i miss that moment!, frustt gileewwww.
ok,fullstop,kau jgn nak frust sgt ok,walaupun muka aku ni dah terpeta rasa kecewa,hati ni dah menangis2 jerit nak on9,tp nak wat acane,pas is past. gagaggaga..
so nak cerita siket i missss sgt2 kat kawan2 lama kelas 302,sebab kiteorg satu kelas dari 102 sampai 302.
huhhhh,lama kan,macam adik beradik jadiknyaa,walaupun kekadang tu gadoh tapi still ok semua. tu ja nak cakap,i rindu lah kat u oll,bila nak buat reunion lagi ni...

ps : tak guna kalau guna blackberry pun kalau tak online jugak.hahah

No comments:

Post a Comment