Blogger Backgrounds

Tuesday, 28 February 2012

bulan jatuh ke riba~~ohsemmmmm!

patutnya da sebulan post pasal entry ini
tapi,biasalah busy plus malas nak menaip sebenarnya.
ok,cerita bermula begini
sebelum naik sem 6 ini cik tieqa da tukar fon baru tau,hehe
semangat tahun baru lah katannn....
kite tukar fon samsung galaxy y..opsss..
cantek tau,comel,touch screen lagi..teringin sgt nak touch..belilah satuuu..
dah beli semangat lah gunaa,masa nak beli tu clashh dgn blackberry tau,amboi!! gelojoh kan,tapi tak beli blackbery tuu..
dah sebulan setengah guna galaxy y,
adalah makhluk ALLAH ni katanya nak bg present fon..ehem ehem..
kita ni main2 cakap nak blackberry bery,cisssss...
die bagi pulak,alhamdulillah!.
so sekarang kite da dpt fon baru *terima kasih incik faiz*
hadiah ini include utk besday present,friendship present,and segalanya lah.



dari galaxy y ke blackbery bold II upgrade OS 6, ok,xie xie

p/s : terima kasih sahabat bagi hadiah 3 bulan sebelum besday kite,i am very appreciate it.

No comments:

Post a Comment